Integritetspolitik

Velkommen til Creditsafe Integritetspolitik

Databeskyttelsespolitik

Beskyttelsen af dine personoplysninger er af afgørende betydning for os. Vi vil udelukkende bruge data, som du virkelig vælger at give, eller som bliver indsamlet gennem din brug af websiden, og som kun kan identificere dig i tråd med bestemmelserne i denne databeskyttelsespolitik og i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesforordninger.

Denne databeskyttelsespolitik fastsætter typen af, omfanget af og formålet med indsamlingen, behandlingen og brugen af de personoplysninger, som du vælger at afgive, når du besøger, og/eller som kan videregives, via Creditsafes webside www.creditsafe.dk (herefter benævnt "vores websted”). Bemærk venligst, at brugen af vores websted ikke kræver, at du opgiver nogen personoplysninger. 

Personoplysninger betyder enhver oplysning, ud fra hvilken en person (den registrerede) kan identificeres som fx navn, e-mailadresse, telefonnummer eller lignende. For flere oplysninger om dine rettigheder til indsigt, berigtigelse og sletning af de personoplysninger, som vi kan opbevare om dig, hvordan disse rettigheder udøves og vores kontaktoplysninger, læs venligst nedenfor.

I henhold til den generelle forordning om databeskyttelse (“GDPR”) (herefter benævnt “Databeskyttelsesloven”) er den dataansvarlige Creditsafe Denmark ApS, 36074906, (herefter benævnt “Creditsafe“ eller “vi“, “os“). Vores tilsynsmyndighed med henblik på databeskyttelse er Datatilsynet (www.datatilsynet.dk). Hvis du mener, at vi i behandlingen af dine persondata har overtrådt denne databeskyttelsespolitik eller relevante love og forordninger, har du ret til at indgive en klage hos datatilsynet.

Denne databeskyttelsespolitik dækker ikke andre websteder med deres egne databeskyttelsespolitiker. Vi opfordrer dig til at læse databeskyttelsespolitikker på de andre websteder, du besøger. Når du besøger vores websted, accepterer du og giver dit samtykke til de praksisser, som er beskrevet i politikken.

 

1.     Oplysningerne, som indsamles gennem brugen af vores webside og brugen af disse oplysninger
 

a.     Kontaktformularer

På vores websted har du mulighed for at give oplysninger til os ved at udfylde en kontaktformular, hvis du for eksempel registrerer dig til en gratis prøve eller demo, anmoder om et tilbud eller oplysninger om vores tjenester eller viser interesse for en jobmulighed hos Creditsafe. De oplysninger, du giver os, kan omfatte dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, alder og fødselsdato, oplysninger om arbejdsgiver og oplysninger om din stilling.

Vi indsamler kun data, som er nødvendige for:

  • at give dig de oplysninger, produkter og tjenester, som du anmoder om,     at overholde vores kontraktforpligtelser eller at komme i kontakt med     dig;
  • at give dig oplysninger om andre varer og tjenester, som vi tilbyder, og     som er tilsvarende til dem, du allerede har købt eller forespurgt om; vi     har en berettiget interesse i at bruge dine data til dette formål,     medmindre du har fortalt os, at vi ikke skal give sådanne oplysninger til     dig;
  • at give dig eller tillade dig at vælge tredjeparter, som skal forsyne dig     med oplysninger om varer eller tjenester, som vi fornemmer måske     interesserer dig på baggrund af det samtykke, du har givet;
  • at personalisere din oplevelse på vores websted og sikre, at vores     websted vises på den mest effektive måde for dig på din computer.

Vær opmærksom på, at dataoverførsler via internettet (fx når du kommunikerer via e-mail) udsættes for sikkerhedsrisici. Derfor kan fuldstændig beskyttelse imod tredjeparters adgang til overført data ikke sikres.


b.    Logføringsoplysninger

Når du besøger vores websted, indsamler vi logføringsoplysninger, som er standard på internettet, og nærmere oplysninger om den besøgendes adfærdsmønstre, så som 

  • data og tidspunkt for dit besøg;
  • type og version af den browser, du bruger;
  • operativsystem;
  • din internetprotokoladresse (IP)
  • den fulde URL-clickstream til, igennem og fra vores websted (fx de     websteder, du har besøgt, og de produkter, du har set på og søgt efter,     sideresponstider, fejl under download, varigheden af besøgene på     bestemte sider, interaktion på siden (såsom rulninger, klik og     museplaceringer) og metoder brugt til at søge væk fra siden);
  • indstilling af tidszone; og
  • plug-in-typer og version til systemadministration.

Vi har en berettiget interesse i disse anonyme data, fordi det gør os i stand til yderligere at udvikle og forbedre vores websted. Vi gør intet forsøg på at finde din identitet som følge af dit besøg på vores websted. Vi vil ikke forbinde nogen data indsamlet på denne måde med personoplysninger fra nogen anden kilde med henblik på identificering af dig.
 

c.     Cookies

Vores websted gør brug af cookies, pixeltags, lokalt delte objekter (de såkaldte "flash cookies") og tilsvarende teknologier, når du navigerer på vores websted, for at tillade bestemte funktioner på vores websted og for at hjælpe os med at analyse brugeradfærden på webstedet med henblik på at forbedre brugeroplevelsen.

For flere oplysninger om de cookies, vi bruger, og hvordan de virker, bedes du besøge vores politik om cookies ved at klikke her.

Du kan forhindre, at cookies bliver installeret ved at justere indstillingerne i din browsersoftware som følge heraf. Du bør dog være klar over, at når du gør det, kan du måske ikke gøre fuld brug af alle funktioner på vores websted.
 

d.    Brug af Google Analytics' IP-anonymiseringsfunktion

Vores websted bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA (herefter benævnt “Google“). Google Analytics benytter de såkaldte "cookies", tekstfiler, som gemmes på din computer for at lette analysen af din brug af vores websted. Oplysningerne, som genereres af disse cookies, såsom tid, sted og hyppigheden af dine besøg på websiden, herunder din IP-adresse, bliver overført til Googles server i USA og gemmes der.

Google erklærer, at IP-adresserne sendt til din browser aldrig vil blive forbundet med andre data, som Google opbevarer.

Vi bruger Google Analytics med en IP-anonymiseringsfunktion på vores webside. Derved forkorter og anonymiserer Google din IP-adresse, inden den overføres fra medlemsstater i Den Europæiske Union eller signatarstater til aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Google vil bruge disse oplysninger på vores vegne til evaluering af din brug af vores websted, til udarbejdelse af rapporter om din aktivitet på vores websted for os og for at yde os andre tjenester i forbindelse med brugen af websider og internettet. Vi bruger disse oplysninger til statistiske formål. Google kan også overføre disse oplysninger til tredjeparter, hvis loven kræver det, eller i det omfang at disse data behandles af tredjeparter på vegne af Google.

Vi bruger Google Analytics, herunder funktionen Universal Analytics. Universal Analytics giver os mulighed for at analysere aktiviteter på vores websted på forskellige enheder (fx hvis du tilgår vores websted fra din bærbare og senere fra din tablet). Dette opnås ved tildeling af et pseudonymt bruger-ID for hver bruger. Sådan en tildeling begynder, når du registrerer en brugerkonto, eller når du logger på med dit unikke brugernavn og adgangskode. Ingen personoplysninger vil blive videregivet til Google. Tilføjelsen af yderligere funktioner til Google Analytics gennem Universal Analytics mindsker eller forringer ikke de foranstaltninger, der er blevet truffet for at beskytte persondata såsom IP-maskering eller tilføjelsesprogrammer.

Du kan forhindre, at cookies bliver installeret ved at justere indstillinger på din browsersoftware derefter. Du bør dog være klar over, at når du gør det, kan du måske ikke gøre fuld brug af alle funktioner på vores websted.

Google tilbyder en deaktiveringsmulighed til de mest almindelige browsere, hvilket giver dig større kontrol over de data, som Google indsamler og behandler. Hvis du benytter denne mulighed, bliver ingen oplysninger om dit besøg på webstedet overført til Google Analytics. Aktiveringen forhindrer dog ikke overførslen af oplysninger til os eller til andre webanalysetjenester, vi måtte bruge. For flere oplysninger om deaktiveringsmuligheden, som Google tilbyder, og om hvordan denne mulighed aktiveres, skal du besøge https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Du kan også deaktivere personaliseret markedsføring via det følgende link (https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en&ref_topic=7048998).

Flere oplysninger om Googles vilkår for anvendelse og databeskyttelse kan findes under http://www.google.com/analytics/terms.
 

e.     Brug af Google Remarketing

Dette websted bruger genmarkedsføringsfunktionen hos Google Inc. (se adressen på Google Inc. i ovenstående punkt f.). Funktionen er udarbejdet for at vise interessebaserede reklamer til de besøgende på webstedet gennem Googles reklamenetværk. Den browser, som den besøgende på webstedet bruger, gemmer cookies, som tillader, at de besøgende bliver genkendt, når de igen besøger websteder, som tilhører Googles reklamenetværk. De besøgende kan på disse sider blive præsenteret for reklamer, som har relation til det indhold, som den besøgende tidligere besøgte på websteder, som bruger Googles genmarkedsføringsfunktion. Ifølge Googles eget udsagn indsamler Google ikke nogen persondata under denne proces. Hvis du dog stadig ikke ønsker Googles genmarkedsføringsfunktion, kan du altid deaktivere den ved at markere indstillingerne på http://www.google.com/settings/ads. Eller du kan deaktivere brugen af cookies for interessebaserede reklamer gennem Advertising Network Initiative ved at følge instruktionerne på http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.
 

f.      Brug af Hotjar

For at forbedre brugeroplevelsen på vores websider benytter vi tjenester og software fra Hotjar Ltd. (Level 2, St Julian's Business Center, 3, Elia Zammit Street, St Julian's STJ 1000, Malta, http://www.hotjar.com). Ved hjælp af Hotjar kan vi måle og evaluere brugeradfærden på vores internetsider. Det er for at give vores besøgende på webstedet en bedre oplevelse, genkende præferencer, diagnosticere tekniske problemer, analysere tendenser og generelt hjælpe med at forbedre vores websted. Hotjar placerer til disse formål cookies på de besøgendes enheder for at skaffe ikke-personoplysninger om din enhed og browser (såsom enhedens IP-adresse i anonymiseret format, skærmopløsning, enhedstype, operativsystem og browsertype, landet, hvorfra webstedet tilgås, indstilling af sprog) og for at indsamle brugerens interaktioner (såsom musebevægelser, klik, indtastning på tastaturet, rullehøjde osv.) og logdata (såsom besøgte sider, tidsforbrug på hver side, henvisende URL og domæne, dato og tidspunkt for adgangen osv.). Hotjar kan gemme sådanne data fra brugerne i anonym form. For flere oplysninger om Hotjars praksisser i forbindelse med privatlivets fred, bedes du besøge https://www.hotjar.com/privacy.

Du kan forhindre, at Hotjar behandler disse data ved at deaktivere brugen af cookies under indstillinger i din webbrowser og slette allerede aktive cookies. Du kan også gå til indsamlingen og opbevaringen af dine data via Hotjar på https://www.hotjar.com/opt-out.
 

2.     Opbevaring og overførsel af oplysninger til tredjeparter

Vi opbevarer dine oplysninger på vores sikre servere og kan dele dine personoplysninger med medlemmer i vores koncern (hvilket betyder vores datterselskaber, vores endelige holdingselskab og dets datterselskaber) samt tredjepartstjenesteydere, som hjælper os med en bedre målretning imod visse typer af publikum, tilpasning af reklame, forbedring og optimering af vores websted.

Vi kan overføre personoplysninger, som vi indsamler fra dig til en destination uden for Danmark, i visse tilfælde uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), hvis det er nødvendigt, for de behandlingsformål, som vi har beskrevet ovenfor (herunder hvor vi overfører dine personoplysninger til tredjeparter). I sådanne tilfælde kan personale uden for EØS, som arbejder for os eller en af vores leverandører, behandle dine personoplysninger.

Når du sender dine personoplysninger, er du enig i denne overførsel, opbevaring og behandling.

Når dine personoplysninger overføres til tredjeparter eller uden for EØS, vil vi sikre, at der bliver truffet passende foranstaltninger til beskyttelse af dine personoplysninger, og at de hele tiden behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovene.
 

3.     Varighed af dataopbevaring

Vi gemmer kun dine persondata, så længe det er nødvendigt for at opnå ovenfor beskrevne formål. Persondataene vil blive slettet, når og hvis de ikke længere er nødvendige til formålet eller efter udløbet af de eksisterende, lovbestemte opbevaringsperioder.
 

4.     Links til andre websider

Denne databeskyttelsespolitik dækker ikke linkene inden for vores websted, som linker til andre websteder. Vi opfordrer dig til at læse databeskyttelsespolitikkerne på de andre websteder, du besøger.
 

5.     Ændring og rettelser til vores databeskyttelsespolitik

Creditsafe kan af og til ændre og rette denne databeskyttelsespolitik. Ændringerne vil blive kommunikeret via ajourføringer på vores websted. Vi anbefaler, at du jævnligt går på vores websted for at sikre, at du er enig i ændringer og rettelser.
 

6.     Dine rettigheder – Indsigt i dine personoplysninger/ret til berigtigelse og sletning

I henhold til art. 15 i GDPR har du ret til at anmode om nærmere oplysninger om de personoplysninger, som vi opbevarer om dig.

Hvis de oplysninger, vi opbevarer om dig, er forældede eller ukorrekte, har du i henhold til art. 16 i GDPR ret til at anmode om en ajourføring og rettelse af de relevante data.

Du kan også i henhold til art. 17 i GDPR have ret til at anmode om sletningen af de persondata, vi har om dig, forudsat at vi ikke har en lovmæssig forpligtelse eller berettiget interesse, der vejer tungere i forhold til at opbevare sådanne data. Endelig har du i betingelserne i art. 18 GDPR ret til at begrænse behandlingen.

 

Ret til at gøre indsigelse i henhold til Art. 21 GDPR:

1.         Ret til at gøre indsigelseraf grunde, der har relation til den særlige situation:       
I henhold til Art. 21 (1) i GDPR har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse imod behandling af dine persondata af grunde, der har relation til din særlige situation.

Hvis du gør indsigelse, vil vi ikke længere behandle dine persondata, medmindre vi kan demonstrere vægtige, berettigede grunde til behandlingen, som tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder (fx gøre gældende eller forsvare os imod retskrav).

2.         Ret til at gøre indsigelse imod markedsføring:  
Du kan endvidere i henhold til Art. 21 (2) også gøre indsigelse imod brugen af dine data til direkte markedsføringsformål. I så fald vil vi ikke længere bruge dine personoplysninger til reklameformål.

At gøre en indsigelse kræver ikke nogen særlig formular og bør rettes til adressen fastsat i afsnit 7 nedenfor.
 

Endvidere kan du kontakte vores tilsynsmyndighed, Datatilsynet.

Hvad angår behandlingen af persondata, som er baseret på dit samtykke, har du til en hver tid ret til at tilbagetrække et sådant samtykke til behandling af persondata, dvs. uanset om det blev tildelt før ikrafttrædelsen af GDPR. Tilbagetrækningen af samtykket påvirker ikke lovligheden af de udførte behandlingsaktiviteter inden tilbagetrækningen.

 

7.     Den ansvarliges kontaktadresse

Hvis du har nogen kommentarer eller spørgsmål vedrørende denne databeskyttelsespolitik eller vores brug af personoplysninger, eller ønsker at foretage en anmodning, bedes du kontakte os på:

Creditsafe Denmark ApS
Frederiksdalsvej 181
2830 Virum
E-mail: [email protected]                     
Websted: www.creditsafe.dk
Tlf.: 8088 8281

8.     Mere information om Creditsafe

Creditsafe Denmark er et kreditoplysningsbureau, som indsamler, registrerer og bruger oplysninger. Formålet med overførsel af sådanne data til tredjeparter er at gøre disse i stand til at træffe beslutninger om indgåelsen af eller bevarelsen af eksisterende kontraktforhold med deres kunder på baggrund af kundernes evne til at betale. Desuden indsamler, registrerer, overfører og bruger Creditsafe virksomhedsoplysninger, herunder oplysninger om virksomhedens repræsentanter, til markedsføringsformål.